Over ons

Vevacon, als bvba opgericht in 1977, doet vanaf 1997, o.l.v. zaakvoerder Jef Hens, reeds zijn eerste stappen in de vastgoedsector als risicobeheerder en beheerder van het vastgoed van de Groep Verelst.

Dan Hens, vanaf 1999 afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Bouwkunde en daarna werkzaam als Projectleider bij de firma Woningbouw Verelst, wordt in 2005 benoemd tot medezaakvoerder. Een periode van 6 jaar als werfleider was nodig om voldoende ervaring in de bouw- en vastgoedsector op te bouwen.

De statuten worden in 2005 aangepast waardoor Vevacon een volwaardige projectontwikkelaar wordt. Vevacon is sinds 2005 ook lid van de confederatie bouw en tevens geregistreerd als aannemer.

Vandaag de dag is Vevacon een vennootschap die zich vooral toelegt op nieuwbouwprojecten, zowel van appartementen als van woningen. Buiten de eigen realisaties als ontwikkelaar bouwt Vevacon ook woningen en appartementen voor zowel particulieren als firma’ s (sleutel op de deur of ruwbouw – winddicht).

Door het nauwkeurig selecteren van de ligging, de uitstraling en de materialen garanderen wij u een waardevaste belegging in vastgoed, dit zowel voor mensen die kopen om te wonen als voor mensen die kopen om te investeren.

Wij onderscheiden ons van de doorsnee bouwfirma door een persoonlijke begeleiding in alle fasen van het bouwproces. Deze persoonlijke begeleiding verkleint de kloof tussen koper en verkoper, contact wordt makkelijker en aangenamer. Door een degelijke samenwerking met verschillende toonzalen wordt u overal als de belangrijkste klant ontvangen en uw appartement of woning wordt ingericht met de hulp van echte professionals.

Wij hopen u via onze website zo goed mogelijk op de hoogte te houden van al onze projecten. Neem de tijd om elk project in detail te bekijken en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, met plezier komen wij bij u langs en beantwoorden we al uw vragen.

 

Groeten,
Dan & Jef Hens
zaakvoerders